720VR
EN

Tietoa meistä

Etusivu

Tervetuloa Feida Machinery Co., Ltd:hen.

Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut painokoneiden, stanssauskoneiden ja kuorintakoneiden tuotantoon ja myyntiin. Olemme perustettu vuonna 2010 ja olemme kasvaneet tähän asti. Pinta-ala on 18,000 2 m100 ja vientiä yli XNUMX maahan. Sillä on joukko erittäin tarkkoja käsittely- ja valmistuslaitteita, jotka ovat luoneet vankan perustan tuotteiden laadulle. Ammattitaitoinen myyntitiimi ja huoltotiimi ovat luoneet hyvän asiakaspalvelujärjestelmän. Tuotantopajat suorittavat omat tehtävänsä, hallitsevat täydellisesti jokaista yksityiskohtaa, Vastuu on annettu henkilölle. Ja täydellinen tuotantoprosessi parantaa tuotteiden laatua.
Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd.:n tarkoituksena on "tulla korkealaatuiseksi toimittajaksi" ja "tyydyttääkseen asiakkaita ja tarjotakseen parasta myynnin jälkeistä palvelua", ja se haluaa tulla huippubrändiksi stanssauskoneiden alalla. Asiakastyytyväisyyden maksimoimiseksi. Perustamisestaan ​​lähtien Feidan talouden indikaattorit ovat nousseet useita peräkkäisiä vuosia. siitä on tullut johtava kotimaisten koneiden alalla.
Vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. alkoi myydä täydellisiä tuotantolinjoja. Palvelujärjestelmää on laajennettava ja tulostuksen ja stanssauksen alku- ja loppupään tuotantolaitteet yhdistetään. Eri lopputuotteille tarjoamme erilaisia ​​ratkaisuja asiakkaille sopivimpien tuotteiden analysoimiseksi. Pre-sales laadunvalvonta ja myynnin jälkeiset asiantuntijapalvelut. Auta asiakkaita aloittamaan ostosuunnitelmat.

Konepajamme
korjaamolla1
korjaamolla2
korjaamolla3
korjaamolla4
korjaamolla5
korjaamolla6
korjaamolla7
korjaamolla8
korjaamolla9
korjaamolla10
korjaamolla11

Mitä asiakkaamme sanovat!

Mary
Mary
Mary
Waynen toimesta
Waynen toimesta
Waynen toimesta
Ole hyvä ja poistu
meille a
viesti